Followers

Wednesday, March 31, 2010

Gambar2 Arnab

Assalamualaikum semua... da bersawang blog ni cz lama x update. Akhir2 nie mmg bz skit coz asyik buat discussion je dari pg smpai ke ptg (biasa la kalo jd final year student ni)..blk umah bagi makn ikan, main2 ngan arnab jap pastu tros tido..,,


Nak menambah kan lagi kesibukan sebagai plajar university, kena buat dadih pulak nak p jual kat kolej. Asalnya projek jual2 ni bawah subjek entrepreneurship, tapi bila tgk laku je dadih nie rasa best pulak...dapat doit poket....

Arnab ni mmg besaq nak mampuih, baka 'germany giant rabbit'. Sedap tue dapat peluk menatang besaq gedabak, mcm teddy bear pulak....kalo buat sate lagi sodap kut....hehehe

ni baka lionhead, stakat ni xnampak lagi kat malaysia ada jual ke tak sejibik mcm gambo tu...kat US bertimbun la menatang ie dengan harga 70-80 dollar. Comey tue....

Nie pon baka lionhead jugak, kalo nak kenal baka lionhead nie senang jer....muka ngan peha dia ada bulu tebal, tapi badan dia bulu pendek.....
Yang nie xtaw la baka apa, macam woody toy pon ada, mcm teddy bear pon ada. Skang nie da ramai org jual arnab teddy bear import dari thailand, teringin gak nak bli arnab mcm tue tp bila teringat arnab 2 ekor yg 'kiok' coz kena penyakit, tros xrasa nak bli. dah la sekor arnab teddy bear harga dalam RM150-RM200, kalo mati x ke rasa rugi giler......

Kena tunggu keje dulu baru nak bli arnab mahal2, skang ni kena la sabaq dulu...huuu2...

1 comment:

king bed duvet cover said...

The Collection Marts is platform where you can view latest designs about home d├ęcor and bedding. We have large range in different categories with finest fabric in cotton and silk. You can view not only present trends but also view huge collection with reasonable price. The Collection Marts can provide fast service about delivery as well as customer support too. Our products are not only self-made but also, well connected with markets to ensure for possibility of available designs if client want to purchase. The Collection Marts customer support open 24/7 to guide their customers about material or product stuff.
purple mattress cover washable
sealy cool comfort fitted mattress protector

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...