Followers

Thursday, March 18, 2010

TENSION ARISE!

Ini hanyalah luahan hati secara peribadi, xblh nk simpan lama2 rasa cam nak meletup pulak.

Sejak 2,3 hari kebelakangan nie asyik tido kul 3 am lebih, bangun smayang subuh mesti kena cover blk kalo x mmg otak tak jalan la. Mula2 blh tahan lagi, mood ok, blh bergaul mesra lg dgn kwn2...

Hari nie plg xtahan, semlm tido mcm besa...3 lebih gak. Pagi ada quiz tapi nasib baik blh jwab, tapi yg masalah nya xdpt cover blk masa utk tido. Kol 11 lebih dah janji ngan kawan nak bawak dia bli sample utk final year punya projek, kesian kat dia coz baru nak buat projek. Agar utk bakteria dia lambat sampai, so da nak abes sem baru blh buat pas dpt agar.

Hari nie mmg xdak mood langsung, dengan otak pon xdapat nak pikir apa2....masa discussion dlm kelas td mmg diam jer, kadang2 je senyum kat kawan....Tetiba je rasa sangat geram+marah+xdak mood n mcm2 lg.....rasa xdak mood langsung nak layan bebudak nie...ptg2 camni lagi la xdpt tido, da la panassss...

i think i juz need to be alone,
somewhere else that no people around
release all tension in my head
and somethings that really bug my head
although i don't wanna admit it
plz go out from my head
i don't wanna care and i don't wanna know bout that
so get lost from my mind!!!!


TENSION ARISE AGAIN!!!!


Kizutsuku yori mo tsurai no wa

Ashita wo akiramete

Jibun ni usotsuki tsudzukeru koto

Daiji na yume wo hitotsu

Kokoro ni itsudemo

Shinjite mamotte norikoete yukou

Daiji na yume ga aru kara

Motto tsuyoku nareru

Omoi egaita mirai wo dakishimete

Korekara mo



4 comments:

dianaharif said...
This comment has been removed by the author.
dianaharif said...
This comment has been removed by the author.
dianaharif said...

slm 'betta'... 'patik' nk pesan.. ala la laaaa... jgn la tension2!! rilex2 le;) weh, ape kate tido awal, bgn awal skt + tahajjud 2 rakaat (5-10 min je!!). ha...dijamin sepanjang siang tue tenang + dipermudahkan segala urusan... (^_^)v

seorang AKU said...

take ur time~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...