Followers

Wednesday, April 7, 2010

DINNER KU YG TERAKHIR

Salam. Tetiba jer rasa rajin nak upload gambor dinner walaupon da ngantok+penat giler. Bukan apa, rasa excited pulak coz da lama tak tangkap gambor ramai2 nie...hehehe...yer la nie da sem last buat dinner, pasni konpem susah nak jumpa bebudak nie....ada rancang nak kawen la, nak smbung master, nak keje la...mcm2...


Seblom stat dinner da tangkap gambor awl2, kang lambat2 ada budak lain pulak nyebok nak masuk... Nie la gambar group saya, wat report ke presentation ker mesti wat sama2 (nama pon satu group). Dari kiri Ghanimah, Billie, Akmal n Hanif.

Perkara yg plg memalukan...nyanyi ramai2 atas pentas. Dorang nie dah la x bagi taw awl2, tetiba jer panggil smua part 6 naik atas pentas nyanyi....lagu ntah apa2...hampeh..nasib baik sy duk kat tepi pentas tue, xdak la rasa malu sgt cz org bawah xnampak...hohoho....lima minit pastu semua pakat turun dr pentas cz xdak sapa nak nyanyi...memang saja je bebudak nie nak buat lawak hampeh...ceh....
Ignore jer gambo yg pelik2 kat blakang, camna la dia boley posing mcm tue pulak..dia taktaw sy masukkn gambo nie dlm blog.....hohoho....


Gambar kenang-kenangan dengan Ketua Program kursus Marine Technology a.k.a my supervisor....Prof Madya Norsila Daim

Segan la pulak di apit oleh 2 org lecturer nie (misss nani n mis anis), tapi xperla cz pas nie konpem ssh nk bergambor ngan dorang....

Nie jer la gambor wat kenang-kenangan, malas nak tulis panjang2...

K, c ya





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...