Followers

Saturday, February 20, 2010

Style tido yg bergaya



salam. Post kali nie adalah utk mendedahkan style anak kucing tidor waktu tengahari, memang klaka n cute waktu dorang ni tido....tido mati pulak tu sampai xsedar ada org amek gambar dia....ho3....

jangan tiru aksi ni di rumah, kucing boleh la tido terlentang camni...cute...tapi kalo org tido camni bukan saja huduh, tapi mmg buruk benor,


si tompok ni taktau la betol2 tido ke x, sempat lagi buat2 cute.

ni mmg tido mati btul, bukak mulut dia pun xprasan....dah ler xgosok gigi...busuk2,,

ha3..cian anak2 kucing yg xbersalah nie, dorang dah ler xtau apa2 alih2 gambar masuk blog...
ops...dah bangun sudah anak2 kocing ini....marah je nampak si kuning tu, yerlah sapa xmarah kan kalo tgh tido sedap2 tiba2 ada orang kaco....



yg si tompok tu pulak siap jelir lidah lagi, tp bukan kt sy tapi kt din...ha3...tu la din, suka kaco kucing tgh tido....walhal kucing tu xpenah pulak kaco din tido






si tompok yg tengah bengang coz kena kaco waktu tido tros memukul si kuning yg br bangun tido gak....nak lepas geram coz kalo pukul tuan dia nnt xdapat makan ikan...ha3...

7 comments:

dianaharif said...

slm..
mcmn nk bt nie...nnt si tembam tompok n si cute kuning tue kne berpisah..hu2. cz ada Dr tue nk sekor. oh tidak!! my babies...;(

betta sp said...

biar btol kaaaak!!!tp bagusla ada jugak org nak jaga, kt umah xdak sapa ada masa nak jaga kocing nie...nak main ramai la...he3

dianaharif said...

laa...anif xkisah ke? itu la, si comel-si comel kite tue suka sgt buang air besar kat dlm pasu2 mummy. he2. kn dh nk kne bg kt org?! kalau cerdik cm cindai dlu, msti sume org syg. comel, comel sgt dh...cume xbp cerdik. ho2 (^_^)v

Nadia Nazifah said...

u love cat very much, no? hehe. so cute la cat. tapi malas nak jaga. nak main kejap2 boleh la ;p

betta sp said...

nadia---sy xsuka sgt pon kucing nie, minat sy lebih kpd rabbit2 yg cute...adik sy la yg sgt minat kt kocing2 tue....kak pulak suka tangkap gambo ngan kocing...photogenic btol..ha3...

Rafahiah Haron said...

waahh sgt sgt comel, cute, dan.. ada beza tak comel n cute?:p saya tak layan sgt kucing, tp bila tgk kucing milik orang, rasa excited je tgk sebab bersih and dijaga rapi. Kat my house ni pun ada seekor kucing, selalu tengok2 rabbit. Luckily, dia bukan jenis yang suka terkam and sebabkan rabbit mati :)

letak gamba rabbit main2 dgn kucing plak, mesti comel! ^_^

betta sp said...

rafahiah---mesti la ada beza comel n cute...comel bm, cute bi...ha3...ari 2 sy da try nk bagi rabbit main2 ngan anak kucing, tp yg sedihnya anak2 kucing tue xmo kawan ngan rabbit....diorang takut tgk rabbit walaupon rabbit tue xbuat ap2 pon...huu3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...