Followers

Monday, May 10, 2010

Sora no Tomodachi wa SHINE!!

Salam. ...ada satu citer sedih nak bgtaw kt smua...arnab yg sy tempah kt Bangi dah mati, pagi ahad tuan dia bgtaw arnab tue tetiba jer mati mengejut..tanpa sebarang petanda...huuu...huuu...sedih2. dah la susah nak cari kaler arnab tue.....alih2 mati pulak....isyk...isyk....

So SoRa is alone again!!! Watashi mo itsumo hitori de......onaji yo SoRa. Tapi xper, sabtu nie nak amek sekor lagi kt Pendang, harap2 la yang tue hidup chat walafiat.

Exam scholarship jpon baru je lepas, harap2 lepas la untuk pegi interview pulak. Tapi masih dlm dilemma kalo dapat tawaran ke jpon coz:

1. Ma x bagi blaja jauh2....risau katanya
2. Sora nanti sapa nak jaga????
3. Susah gak kalo duk negara org

Apa2 pon kena tunggu result kluar dulu dlm 3 minggu....kalau dapat pikir balik...tapi kalo xdapat ke Jpon, sambung blaja kt USM penang pon boleh...dekat lagi dengan umah...hohoho...

6 comments:

aiin said...

La cane bakal mbr sora meninggal ni ???
ape kes ??

Betta sp said...

Kes ni di klasifikasikan sebagai mati mengejut, mayat dia da di bawak utk bedah siasat....heheheh

Ada sekor lagi nak amek ari sabtu nie....sabaq naa aiin

tweety suwitt said...

kalu dpt, pegi ja..
adik tweety pn nk pegi jpun next year.. huhu..

kesian sora..xpa sora, rabbit bukan seekor..

Betta sp said...

hehehe...mmg btol rabbit bukan sekor, cuma tuan dia je yg x beli lagi rabbit lain

sakura said...

huhu beznyee kalo dpt p japan tuh..rugi kalo d lepaskan..

dianaharif said...

pegi jepun utk melancong je cukup le... dok la dua tiga bulan pun klu nk dok..tp dua tiga thn blaja dlu le kt usm...best ooo usm...he2. promote2!!! (^_^)v

apa yg ada pd jepun? sni ada smbal belacan, nasi dagang+ns kerabu+laksam+ sume masakan chef plg berkat+hebat bt seorang anak i.e. mskn mama;) ~ada durian, gulai, kari, etc etc other local foods. ho2. kan kite 'perut melayu'.. =)

n yg plg penting, kat sni ada harta kte yg plg berharga ~ our beloved FAMILY! suka duka, ketawa menangis, masam manis, susah senang...kita bersama slamaY... (hu2...mcm best je ayat tu..wlwpn slama nie sumeY suka tanpa duka, ketawa tanpa menangis, manis tanpa masam pahit, senang tanpa susah..he2. thank you Allah... 4 bestowing us such great things in our live!!) plg penting, u got maAbah n siblings with u...ha, jepun xde tue!! xsme call n jumpa sllu=)

he2...byk lg reason knape dok sni lg best;) pnjg nnt xlrt bc plk..ho2.

last but not least... sora needs you.. he2 ;) n mimi needs sora (ape kaitan=)

(^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...