Followers

Wednesday, May 19, 2010

I'm Backkk!

Yahooo....sronoknya dapat post entry baru kat blog nie. Nak taw pasal apa???? Saya dah bli sekor arnab buat teman Sora....wahahahaha...suka...suka.....

Tapi arnab tu sy terpaksa tinggalkan kat umah coz skang sy ada kursus selama 2 bulan (lama tue...huu..huu...) kat USM Penang. Sedey+risau pulak tinggalkan arnab kat umah, takot2 kakak/adik xpandai jaga....tapi nak taknak memang kena tggl jugak. I love u SoRa+arnab baru (wat masa nie tak letak nama lagi)

Nampak x brapa ekor rabbit kat gambar atas? 2 ekor? salah..salah...ada 3 ekor sebenarnya, yang duk tengah2 tue la sy bli.

Banyak jugak owner nie bela rabbit, sronok btol tengok rabbit2 nie



yahahaha.....kalo tengok saja memang xpuas, mesti la kena main2+pegang2+gigit2 (upppssss)

juga xlepaskan peluang nak bergambar ngan rabbit yg comey nie.....tercekik rabbit tue...hahaha

comel x?comel x? comey laaa....nie bukan rabbit sy taw....heheh


baka Netherland dwarf nie mmg comey coz dia x membesar cam arnab kampung, kecik jer walaupon da dewasa

mari...mari...teddybear rabbit hanya RM150 sahaja sekor...kalo nak bli kena la contact tuan dia, En Dhan2

Yang nie pon baka ND jugak, tapi dia xjual. Buat induk untuk breeding...



Ini lah En Dhan2 a.k.a En Khairil Azuan. Kena la tangkap gambor owner dia, jeles la kalo tangkap gambor rabbit dia jer.

Nanti blk umah nie sy update gambor SoRa n teman barunya yer. Jaa, minasan mata aimasho

8 comments:

tweety suwitt said...

sora! sori! kuberi nama saudara saudari..
cikebom! cikebom!

haha..sora..pasangannya sori..hehe..

sora tu langit kah???

TTT said...

tomeeeeeeeeeeeey

sora sori

Betta sp said...

tweety suwitt-sori ker pasangan sora? xmau...xmau....xcomey nama tue.
sora bermaksud langit dlm bahasa jpon, pandai tweety teka...eheh

TTT-tomey ker comey? comey lg comel+sedap dari tomey...ngeeee

tweety suwitt said...

ye...sori la..tp lucu plak kalu nk pggil dia nnt..
hehe...

abis tu, apa nama kawan baru sora???

Betta sp said...

jeng..jeng..jeng....kawan baru sora nama Mimi

kakak yg bagi nama tue...heheh

ok x nama tue?blh la kan?kan?

tweety suwitt said...

bumi dalam bahasa jepun apa??

mimi...ok laa...

dianaharif said...

he2...tetibe je datang nama mimi dalam mimpi..so esok tu trs bagi name mimi pd rabbit cute tue;) hu2. ilham ketika tidur..begitu le asal usl nme mimi (^_^)v

nmpkY sora tu suka sgt kt mimi.. mentang2 le cantik menawan. he2=)

sayuri said...

jelez nyer saye......
arnab2 awk comel giler2 la....
da la yg kwn sora tu same name dgn saye...."mimi"
hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...